Toyota Tsusho Nordic Oy logo

TOYOTA TSUSHO NORDIC Oy on mukana AKL:n korikorjaamoluokitus -laadunhallintajärjestelmässä.

Toyota Kaivokselassa olemme oikeutettuja käyttämään korikorjaamolaatuluokituksen logoa (3 tähteä+). TsushoAUTO Suomenojalla olemme luokan 2+ korjaamo (2 tähteä). 

Luokitusperusteet

Autoala on määrittänyt korikorjaamoille luokitusperusteet vaurion luonteen/laajuuden, korjaamon osaamisen ja laitteiston mukaan (vaurioluokat; pintaosat, BIW-rakenneosat ja turvarakenteet). Autoala haluaa luokituksella todentaa korikorjaamoiden valmiudet vaurioluokittain, uudemman koritekniikan ajoneuvojen korjauksessa. Korikorjaamoluokituksessa huomioidaan tekninen laatu: ammattitaito, laitteisto ja materiaalit. Toiminnallisen laadun myötä korikorjaamoluokituksessa huomioidaan korikorjaamoprosessit ja palveluliiketoiminta. Kaikista rekisteröidyistä ja luokitelluista korikorjaamoista ylläpidetään korikorjaamorekisteriä, joka on julkinen kuluttajille ja alan sidosryhmille. Korjaamoluokat ovat: Tavoiteluokitus 1, Tavoiteluokitus 2 ja Tavoiteluokitus 3.             

Auditointi

Auditointikäynti tehdään luokissa 1-3 korjaamolla. Auditointi on voimassa 2 vuotta, jolloin tulee tehtäväksi uusi auditointi. 

Plus (+) merkkiedustus

Merkkikohtaisen plussan edellytyksenä on täyttää ko.valmistajan/maahantuojan osaamiseen ja laitteistoon liittyvät kriteerit.
Korjaamon hakiessa Plus merkkiedustuslisäluokitusta, korjaamon tulee auditoinnin yhteydessä esittää luotettava todistus/lausunto siitä, että kyseinen korjaamo täyttää maahantuojan korikorjaukselle asettamat vaatimukset edustettavalle merkille.              

Lue lisää AKL:n korikorjaamoluokituksesta tästä.