Toyota Tsusho Nordic Oy logo
TOYOTA TSUSHO NORDIC Oy on mukana AKL:n korikorjaamoluokitus -laadunhallintajärjestelmässä.
Olemme oikeutettuja käyttämään korikorjaamolaatuluokituksen logoa (3  tähteä + merkki). 
 
Luokitusperusteet
Autoala on määrittänyt korikorjaamoille luokitusperusteet vaurion luonteen/laajuuden, korjaamon osaamisen ja laitteiston mukaan (vaurioluokat; pintaosat, BIW-rakenneosat ja turvarakenteet). Autoala haluaa luokituksella todentaa korikorjaamoiden valmiudet vaurioluokittain, uudemman koritekniikan ajoneuvojen korjauksessa. Korikorjaamoluokituksessa huomioidaan tekninen laatu: ammattitaito, laitteisto ja materiaalit. Toiminnallisen laadun myötä korikorjaamoluokituksessa huomioidaan korikorjaamoprosessit ja palveluliiketoiminta. Kaikista rekisteröidyistä ja luokitelluista korikorjaamoista ylläpidetään korikorjaamorekisteriä, joka on julkinen kuluttajille ja alan sidosryhmille. Korjaamoluokat ovat: Tavoiteluokitus 1, Tavoiteluokitus 2 ja Tavoiteluokitus 3.             
 
Auditointi
Auditointikäynti tehdään luokissa 1-3 korjaamolla. Auditointi on voimassa 2 vuotta, jolloin tulee tehtäväksi uusi auditointi. 
 
Merkki +
Merkkikohtaisen plussan edellytyksenä on täyttää ko. valmistajan/maahantuojan osaamiseen ja laitteistoon liittyvät kriteerit.
Korjaamon hakiessa Merkki + lisäluokitusta, korjaamon tulee auditoinnin yhteydessä esittää luotettava todistus/lausunto siitä, että kyseinen korjaamo täyttää maahantuojan korikorjaukselle asettamat vaatimukset edustettavalle merkille.