Toyota Tsusho Nordic

Suomeen rekisteröity Toyota Tsusho Nordic Oy (TTN) on Toyota Tsusho Corporationin (TTC) täysin omistama tytäryritys. Vuonna 1948 perustettu Toyota Tsusho Corporation (TTC) on Toyota Groupiin kuuluva monialayritys. TTC:n liikevaihto tilikaudella 04/2020 - 03/2021 oli noin 51 miljardia euroa ja henkilökunnan määrä noin 66 000. TTC:n kaksi suurinta omistajaa ovat Toyota Motor Corporation, 21,7 % ja Toyota Industries Corporation, 11,2 %. TTC toimii yli 120 maassa ja sillä on autojen tuonti- ja jälleenmyyntitoimintoja 87 maassa. TTC on voimakkaasti mukana Toyotan vähittäiskaupassa Euroopassa.

Toyota Tsusho Nordic Oy on uusien Toyota ja Lexus autojen jälleenmyyjäliike, vaihtoautoliike sekä merkkihuolto- ja korikorjaamoliike. Toimipisteemme ovat Toyota Kaivoksela, Lexus Kaivoksela ja TsushoAUTO.

TTC on maailmanlaajuinen kauppahuone, jonka liiketoiminta-alueet ovat:

Autoryhmä

Energia- ja kemikaaliryhmä

Metalliryhmä

Kone- ja elektroniikkaryhmä

Tuotanto- ja elintarvikeryhmä

Palvelu-, materiaali- ja kuluttajaryhmä


Halutessasi voit katsoa lisää omistajastamme alla olevista linkeistä:

Toyota Tsusho Corporation
Toyota Tsusho Europe


Laskutusosoite - vastaanotamme ensisijaisesti vain verkkolaskuja: 

y-tunnus: 2224950-1

Toyota Tsusho Nordic Oy
Viite: Toimipaikka, tilaaja, osasto tms.
Vanha Kaarelantie 31, 01610 Vantaa

Verkkolaskutustunnus / OVT-tunnus:
003722249501
Välittäjä: Ropo Capital Oy, välittäjän tunnus: 003714377140

(Pdf-laskut poikkeustapauksissa: ostolaskut@ttnordic.fi) 

Riita-asiat:
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Luottokelpoisuus ja luotettavuuus:

Toyota Tsusho Nordic Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Korikorjaamomme Toyota Kaivokselassa on arvioitu korkeimmalle tasolle 3+ AKLn laatuluokituksessa ja TsushoAUTO Suomenoja on AKL:n luokituksen mukaan tason 1 korjaamo
Lue tästä lisää. 


Puheluhinnat 010-numeroihin: 

Kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min