Toyota Tsusho Nordic OY

Suomeen rekisteröity Toyota Tsusho Nordic Oy (TTN) on Toyota Tsusho Corporationin (TTC) täysin omistama tytäryritys. Vuonna 1948 perustettu Toyota Tsusho Corporation (TTC) on Toyota Groupiin kuuluva monialayritys. TTC:n liikevaihto tilikaudella 04/2022 - 03/2023 oli yli 69 miljardia euroa ja henkilökunnan määrä noin 66 000. TTC:n kaksi suurta omistajaa ovat Toyota Motor Corporation, 21,7 % ja Toyota Industries Corporation, 11,2 %. TTC toimii yli 120 maassa ja sillä on autojen tuonti- ja jälleenmyyntitoimintoja 87 maassa. TTC on voimakkaasti mukana Toyotan vähittäiskaupassa Euroopassa.

Toyota Tsusho Nordic Oy on uusien Toyota ja Lexus autojen jälleenmyyjäliike, vaihtoautoliike sekä merkkihuolto- ja korikorjaamoliike. Toimipisteemme ovat Toyota Kaivoksela, Lexus Kaivoksela, Lexus Espoo ja TsushoAUTO Suomenoja.

TTC on maailmanlaajuinen kauppahuone, jonka liiketoiminta-alueet ovat:

Autoryhmä

Energia- ja kemikaaliryhmä

Metalliryhmä

Kone- ja elektroniikkaryhmä

Tuotanto- ja elintarvikeryhmä

Palvelu-, materiaali- ja kuluttajaryhmä


Halutessasi voit katsoa lisää omistajastamme alla olevista linkeistä:

Toyota Tsusho Corporation
Toyota Tsusho Europe

 

Käynti- ja toimitusosoitteet:

Toyota Tsusho Nordic Oy
Vanha Kaarelantie 31
01610 VANTAA

Toyota Kaivoksela
Vanha Kaarelantie 31
01610 VANTAA

Lexus Kaivoksela
Yhtiönkuja 2
01610 VANTAA

Lexus Espoo
Martinkuja 6
02270 ESPOO

TsushoAUTO Suomenoja
Martinkuja 6
02270 ESPOO


Luottokelpoisuus ja luotettavuuus:

Toyota Tsusho Nordic Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.​​​​​​​​​​​​​​

Korikorjaamomme Toyota Kaivokselassa on arvioitu korkeimmalle tasolle 3+ AKLn laatuluokituksessa ja TsushoAUTO Suomenoja on AKL:n luokituksen mukaan tason 2+ korjaamo
Lue tästä lisää. 


Riita-asiat:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.


Puheluhinnat 010-numeroihin: 

31.12.2023 alkaen puheluhinta 010-numeroihin on liittymäsopimuksen mukainen matkapuhelu- (mpm) tai paikallisverkkomaksu (pvm).