Toyota Tsusho Nordic

Suomeen rekisteröity Toyota Tsusho Nordic Oy (TTN) on Toyota Tsusho Corporationin (TTC) täysin omistama tytäryritys. Vuonna 1948 perustettu Toyota Tsusho Corporation (TTC) on Toyota Groupiin kuuluva monialayritys. TTC:n liikevaihto tilikaudella 04/2018 - 03/2019 oli noin 56 miljardia euroa ja henkilökunnan määrä noin 58 000. TTC:n kaksi suurinta omistajaa ovat Toyota Motor Corporation, 21,7 % ja Toyota Industries Corporation, 11,2 %. TTC:n autotoiminnoilla on liikkeitä 85 maassa, joissa työskentelee noin 29 500 ammattilaista. TTC on voimakkaasti mukana Toyotan vähittäiskaupassa Euroopassa, mm. Lontoossa, Prahassa, Moskovassa, Sloveniassa ja Suomessa. 

Toyota Tsusho Nordic Oy on Toyota-jälleenmyyjäliike. Toimipisteemme ovat Toyota Kaivoksela, Lexus Kaivoksela ja uusin toimipisteemme TsushoAUTO avattiin maaliskuussa 2016 Espoon Suomenojalla.

TTC on maailmanlaajuinen kauppahuone, jonka liiketoiminta-alueet ovat:

Autoryhmä

Energia- ja kemikaaliryhmä

Metalliryhmä

Kone- ja elektroniikkaryhmä

Tuotanto- ja elintarvikeryhmä

Palvelu-, materiaali- ja kuluttajaryhmä

Haluatko yhteistyökumppaniksemme? 

Roolimme Toyota Groupissa on etsiä maailmanlaajuisesti uusia liikeideoita ja yhteistyökumppaneita. Toyota Tsusho Nordic Oy etsii Suomesta yhteistyökumppaneita eri aloilta. Yhteydenotot toimitusjohtaja Mikko Huopalainen puh. 010 851 8101 tai mikko.huopalainen@ttnordic.fi.
Halutessasi voit katsoa lisää omistajastamme alla olevista linkeistä:

Toyota Tsusho Corporation
Toyota Tsusho Europe

Haluatko ostaa diginäkyvyyttä vilkkaasti liikennöidyn Hämeenlinnanväylän varrelta?
Lue tästä lisää!


Laskutusosoite - vastaanotamme ensisijaisesti vain verkkolaskuja: 
y-tunnus: 2224950-1

Toyota Tsusho Nordic Oy
Viite: Toimipaikka, tilaaja, osasto tms.
Vanha Kaarelantie 31, 01610 Vantaa

Verkkolaskutustunnus / OVT-tunnus:
003722249501
Välittäjä: Basware Oyj, tunnus: BAWCFI22


Riita-asiat:
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Luottokelpoisuus ja luotettavuuus:

Toyota Tsusho Nordic Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Laskutustietomme löytyvät TsushoAUTO.fi -sivuiltamme. 

Puheluhinnat 010-numeroihin: 

Kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min