Joulupuu-keräys meillä 27.11.-11.12.

OLEMME MUKANA PERINTEISESSÄ HYVÄNMIELEN JOULUKERÄYKSESSÄ, JOSSA KERÄTÄÄN JOULULAHJOJA ERIARVOISESSA ASEMASSA OLEVILLE LAPSILLE JA NUORILLE.

Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen ! Joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia, pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000. 

Miten osallistun Joulupuu-keräykseen? 

KERÄYSAIKA: 27.11 - 11.12.2021

HANKI LAHJA

Tuo keräykseen käyttämättömiä uusia tai itse tehtyjä lahjoja. Lahjakortit ovat suosittuja! Kurkkaa lahjavinkit tästä!
 

KIINNITÄ LAHJAAN PAKETTIKORTTI

Paketoi lahja ja kiinnitä siihen pakettikortti (löydät pakettikortteja toimipisteistämme tulostettuna). Kuvaile, kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö. Kuvaile lahjaa kortissa. Lahjakorteissa merkitse pakettikorttiin lahjakortin summa sekä kauppa, johon kortti käy. 

 

TUO PAKETOITU LAHJA TOYOTA KAIVOKSELAAN TAI TSUSHOAUTOON SUOMENOJALLE. Aukioloaikamme ja osoitteemme löydät tästä. 

Vantaalle tuodut lahjat menevät Vantaan sosiaalitoimelle ja TsushoAUTO Espooseen tuodut lahjat menevät Espoon sosiaalitoimelle.