OLEMME MUKANA PERINTEISESSÄ HYVÄNMIELEN JOULUKERÄYKSESSÄ, JOSSA KERÄTÄÄN JOULULAHJOJA ERIARVOISESSA ASEMASSA OLEVILLE LAPSILLE JA NUORILLE.

Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen ! Joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle! Lahjatoiveita löydät tästä.

Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia, pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000. 

Miten osallistun Joulupuu-keräykseen? 

eJoulupuun kautta voit lahjoittaa rahaa keräykseen ja käytämme kerättyjä varoja eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten tukemiseen Joulupuu-paikkakunnilla. Lisätietoja ja ohjeet Joulupuu -sivustolta. 

 

KERÄYSAIKA:  20.11 - 7.12

HANKI LAHJA

Tuo keräykseen käyttämättömiä uusia tai itse tehtyjä lahjoja. Lahjakortit ovat suosittuja! Kurkkaa lahjavinkit tästä!
 

KIINNITÄ LAHJAAN PAKETTIKORTTI

Paketoi lahja ja kiinnitä siihen pakettikortti (löydät pakettikortteja toimipisteistämme tulostettuna). Kuvaile, kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö. Kuvaile lahjaa kortissa. Lahjakorteissa merkitse pakettikorttiin lahjakortin summa sekä kauppa, johon kortti käy. 

 

TUO PAKETOITU LAHJA TOYOTA KAIVOKSELAAN TAI LEXUS ESPOOSEEN SUOMENOJALLE. Aukioloaikamme ja osoitteemme löydät tästä. 

Vantaalle tuodut lahjat viedään Vantaan ja Espooseen tuodut Espoon sosiaalitoimelle.