Joulupuu-keräys meillä 23.11.-9.12.

OLEMME MUKANA PERINTEISESSÄ HYVÄNMIELEN JOULUKERÄYKSESSÄ, JOSSA KERÄTÄÄN JOULULAHJOJA ERIARVOISESSA ASEMASSA OLEVILLE LAPSILLE JA NUORILLE.

Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen ! Joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia, pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000. Lahjat jaetaan perille saajilleen luotettavien tahojen, kuten kaupungin sosiaalihuollon kautta. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Joulupuu-keräyksen järjestäjinä toimivat nuorkauppakamarit eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Toyota Tsusho Nordic Oyn kumppaneina keräyksessä ovat Metropolin ja Espoon Nuorkauppakamarit ja keräys on toimipisteissämme 23.11. - 9.12.2020 välisen ajan. 

Miten osallistun Joulupuu-keräykseen? 

KERÄYSAIKA: 23.11 - 9.12.2020

HANKI LAHJA

Tuo keräykseen käyttämättömiä uusia tai itse tehtyjä lahjoja. Lahjakortit ovat suosittuja! Kurkkaa lahjavinkit tästä!

KIINNITÄ LAHJAAN PAKETTIKORTTI

Paketoi lahja ja kiinnitä siihen pakettikortti (löydät pakettikortteja toimipisteistämme tulostettuna). Kuvaile, kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö. Kuvaile lahjaa kortissa. Lahjakorteissa merkitse pakettikorttiin lahjakortin summa sekä kauppa, johon kortti käy. 

 

TUO PAKETOITU LAHJA TOYOTA KAIVOKSELAAN TAI TSUSHOAUTOON SUOMENOJALLE 23.11. - 9.12.2020 VÄLISENÄ AIKANA. Aukioloaikamme ja osoitteemme löydät tästä. 

Vantaalle tuodut lahjat menevät Vantaan sosiaalitoimelle Metropolin Nuorkauppakamarin toimittamana ja TsushoAUTOon tuodut lahjat menevät Espoon sosiaalitoimelle Espoon Nuorkauppakamarin toimesta.