Palvelemme sekä liikkeissämme    että verkossa

Liikkeemme palvelevat normaalisti koronavirusepidemiasta huolimatta. Teemme kaikkemme, jotta asiointi olisi turvallista ja sujuvaa: henkilöstömme on ohjeistettu toimimaan vastuullisesti ja olemme tehostaneet siivoustoimenpiteitä niin myymälätiloissa kuin autokaluston osalta. Lisäksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme saatavilla olevista kattavista sähköisistä palveluistamme.

Myymälätilojemme, esittelyautojen ja asiakkaille luovutettavien autojen puhtaus on aina ollut meille tärkeä arvo. Koronavirusepidemian johdosta kiinnitämme erityistä huomiota autokalustoomme. Niin esittelykäytössä olevian autojen kuin vuokra-autojen ja huollon sijaisautojen puhdistusta on tehostettu. Lisäksi varmistamme, että kaikki huollossa olleet autot sekä asiakkaille luovutettavat myydyt autot, olipa kyse uudesta autosta tai vaihtoautosta, on huolellisesti puhdistettu. Noudatamme työterveyslaitoksen siivousohjeita. Seuraamme tarkasti viranomaisten tiedotusta ja toimimme virallisten suositusten sekä ohjeiden mukaan. Tästä suositammekin kasvomaskin käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme. 

Tiesitkö, että palvelemme kattavasti myös verkossa? Voit esim. varata huollon tai renkaanvaihdon kätevästi verkosta, laskea itsellesi sopivan rahoituksen ja saada ennakkoluottopäätöksen verkossa, lisäksi chat-palvelumme palvelee sinua arkisin klo 8-22 ja viikonloppusin klo 9-18. Kokosimme alle avuksesi listan hyödyllisistä verkkopalveluistamme. 

Mallistomme sekä tarjoukset ja kampanjat

Myynnissä oleva uusien autojen mallistomme on esitelty kattavasti verkkosivuillamme. Halutessasi voit suodattaa mallistoa esim. hinnan tai CO2-päästöjen perusteella. Jokaisen mallin omalta malliesittelysivulta löydät mallikohtaisen hinnaston ja esitteen sekä auton tekniset tiedot ja vakiovarusteet. Lisäksi voit tutustua mallikohtaisiin lisävarusteisiin ja niiden hintoihin. Halutessasi voit pyytää lisätietoja tai tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen avulla tai varata koeajon suoraan verkosta. Verkkosivullamme voit tutustua myös liikkeemme vaihtoautovalikoimaan sekä ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin.

Työsuhdeautovalitsin

Mietitkö, mikä Toyotan laajasta mallistosta olisi sinulle sopivin auto työsuhdeautoksi? Työsuhdeautovalitsimella näet koko Toyota-malliston hinnat lisävarusteineen sekä kunkin mallin käyttöedun ja vapaan autoedun verotusarvot. Suodattimien avulla voit etsiä esim. tietyn CO2-päästörajan alittavaa autoa.
 

Huolto- ja renkaanvaihtopalvelut

Voit varata autollesi huollon helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksen avulla. Voit määritellä itse sinulle parhaiten sopivan ajankohdan, ja näet huollon hinnan saman tien. Voit myös varata ajan katsastus- tai vauriotarkastukseen, etsiä autoosi sopivat renkaat sekä varata ajan renkaanvaihtoon.

Haluamme myöskin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja taata turvallisen palvelukokemuksen. Tarvittaessa noudamme auton huoltoon puolestasi ja toimitamme sen sinulle takaisin. Kysythän tästä vaihtoehdon mahdollisuudesta huoltoneuvojiltamme.

Lisäksi löydät kattavasta Toyota Rent-valikoimastamme huolettoman ja taloudellisen ratkaisun päiväksi tai vuodeksi. 

Varaa aikasi haluamallesi palvelulle kätevästi täältä>>

 

Toyota Jousto -rahoituslaskuri

Toyota Jousto on helppo ja stressitön tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä ja taatulla hyvityshinnalla. Toyota Jousto -rahoituslaskurissamme voit laskea itsellesi sopivan kuukausierän. Halutessasi voit lisätä autoosi Toyota Huoltosopimuksen sekä edullisen Toyota Rahoituskaskon, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja valitsemasi turvalaajuuden mukaisen kaskovakuutuksen. Laskurissa voit vertailla Toyota Huoltosopimuksen ja Toyota Rahoituskaskon saatavilla olevia vaihtoehtoja sekä lisäpalveluja.

Kun laskelmasi on valmis, voit hakea ennakkoluottopäätöksen helposti ja nopeasti verkossa. Päätöksen saat jopa minuutissa, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Laske rahoitus täällä>>
 

Ajoneuvon tilausseuranta

Mikäli olet tilannut uuden auton, voit seurata auton matkaa luoksesi ajoneuvon tilausseurannnan avulla. Ajoneuvon tilausseurannan löydät esim. MyT-mobiilisovelluksesta. Sovelluksen voit ladata maksutta Applen AppStoresta tai Googlen sovelluskaupasta.

Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7

Verkkokaupastamme löydät alkuperäiset Toyota- ja Lexus-varaosat-ja varusteet. Laajan varaosa-ja varustevalikoiman lisäksi löydät verkkokaupastamme laadukkaan valikoiman oheistuotteita.  Katso tästä. 


  

Chat-asiakaspalvelu

Chat-asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 8-22 ja viikonloppusin klo 9-18.
 

Tilaa vaihtoautoja netistä 24/7

Beelyn kautta saat auton täysin omaan käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla. Voit ajaa sillä niin paljon kuin haluat. Sen jälkeen voit palauttaa auton meille ilman kuluja tai lunastaa itsellesi, jos niin haluat. Kun tuntuu, että haluat vaihtaa toiseen, päivität vain sopimuksen uuteen autoon ja palautat vanhan.

Tutustu Beely-vaihtoautovalikoimaamme täällä >>