Jääkiekkoilija Kevin Lankisen kesä starttaa Lexus Kaivokselasta

Lankisen kesä alkaa, kun hän palaa Suomeen Pohjois-Amerikasta. Kevin pelaa toista kauttaan Chicago Blackhawksin organisaatiossa maalivahtina ja monet varmasti muistavat hänet viime vuoden Maailman Mestaruus- joukkueesta. Ennen kauden keskeytymistä hän ehti pelata 21 ottelua, torjuntaprosentilla 90,9. 


 

Kevinin valinta on Lexus

Lankinen on jo toista kesää valinnut Suomessa ollessaan autokseen Lexuksen. Kevin kertoo valinnan perustuvan hänen mielikuvaansa Lexuksen brändistä ja laajaan hybridivalikoimaan, josta löytyy coupéja, kompakteja ja dynaamisia sedaneita kuin silmiinpistäviä crossovereita sekä SUV-katumaastureita. Tänä vuonna mallistosta valikoitui täysin uusi crossover Lexus UX 250h Hybrid. 

- Lexus UX on täydellinen auto kaupunkiajoon ja treenimatkoihin, mutta auto on omiaan myös kesän mökkireissuilla. Lisäksi olennaisin asia eli autoon mahtuvat myös hyvin lätkäkamat ja nuorekas ulkonäkö toimii urbaanissa kaupunkiympäristössä, Kevin kertoo syyt valinnan takana.

Tutustu Lexus UX 250h-malliin tästä.

Hinta alk. 41 413,50 € tai Lexus Vuodeksi-konseptilla 490 €/ kk. 

Kevinin kuulumiset ja kesäsuunnitelmat

Palasin tänä kesänä totuttua aikaisemmin Suomeen. Aikainen paluu on tarjonnut mahdollisuuden laittaa paikat rauhassa kuntoon ja keskittymisen treenaamiseen ensi kautta varten, Kevin kertoo. 

Kevin kertoo hänen kesänsä koostuvan pääosin treeneistä, mutta aikaa jää myös mökkeilylle ja kavereiden näkemiselle. Unohtamatta tietenkään hänen rakastamaansa harrastusta, lukemista. Lankinen on perustanut harrastuksensa ympärille lukupiirin, jossa jaetaan kirjavinkkejä puolin ja tosin. Facebook-ryhmä on avoin jokaiselle ja sen tarkoituksena on herättää keskustelua ja jakaa ajatuksia luetuista kirjoista ja lukukokemuksista. Kevinin perustama lukupiiri on kerännyt vaikuttavat yli 15000 jäsentä ja onkin kasvanut Suomen suurimmaksi lukupiiriksi. 

Kevin vinkkaa, että kesällä löytyy hyvin aikaa lukemiselle ja hänen kirjavinkkeihinsä pääsee tutustumaan osoitteessa @Lankisenlukupiiri.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan markkinoiden laajin premium-luokan hybridimallisto Lexus Kaivokselaan. Löydät lisäksi Lexus Super Showroomistamme yli 50 Lexus esittely-ja vaihtoautoa, tutustu valikoimaamme tästä.


Kevin toivottaa kaikille Lexus Kaivokselan asiakkaille hyvää kesää!
 

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot