HAEMME AUTOMEKAANIKKOA TSUSHOAUTO SUOMENOJALLE

Toyota Tsusho Nordic Oy on japanilaisen Toyota Tsusho Corporationin tytäryhtiö Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla kahdessa toimipisteessä, Vantaan Kaivokselassa ja Espoon Suomenojalla. Maailmanlaajuisesti konsernimme työllistää noin 58 000 henkilöä yli 90 maassa. Suomessa meitä on 122, ja haluamme nyt vahvistaa joukkoamme autohuollon ammattilaisella.

Haemme kokenutta automekaanikkoa. Työpisteesi on TsushoAUTOSsa Espoon Suomenojalla, mutta työtä voi ajoittain olla myös Toyota Kaivokselassa. TsushoAUTOssa meillä on valtuutettu Toyota-huolto ja Bosch Car Service -monimerkkihuolto.

Toivomme hakijalta autoalan ammatillista peruskoulutusta ja kokemusta ajoneuvomekaanikon tehtävistä sekä Autoalan sähköturvallisuus SFS6002 -tutkinnon suorittamista. Edellytämme ajoneuvon sähköjärjestelmien tuntemusta, kykyä omaksua alan tietojärjestelmien käyttöä sekä pitkäjänteistä ja huolellista työskentelytapaa. Jos lisäksi olet vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Tarjoamme monipuolisen työn ja tiimin tuen lisäksi kilpailukykyiset henkilöstöedut ja harrastusmahdollisuudet sekä laajat koulutusmahdollisuudet. 


Lisätietoja:
Korjaamopäällikkö Sauli Tervonen puh. 010 851 8360
Jälkimarkkinointijohtaja Veli-Pekka Heikkinen. puh. 010 851 8109  

Hakemukset:
Täytä hakulomake 25.10.2019 mennessä tästä.