EtusivuYhteystiedot › Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

 

Haluatko meille töihin?

Toyota Tsusho Nordic Oy on Toyota Tsusho Corporationin (TTC) tytäryritys. TTC:llä on maailmanlaajuisesti yli 53 200 työntekijää. TTC:n autosektorilla on toimintaa 85 maassa ja työntekijöinä yli 29 500 autoalan ammattilaista. TTC on vahvasti mukana Euroopan autokaupassa, mm. Lontoossa, Prahassa, Moskovassa, Sloveniassa ja Suomessa. Toyota Tsusho Nordic Oy:llä on kaksi Toyota-myymälää, Toyota Espoo ja Toyota Kaivoksela sekä Lexus-myymälä Kaivokselassa. Uusin toimipisteemme TsushoAUTO avattiin maaliskuussa 2016 Espoon Suomenojalla. Henkilökuntaa Suomessa on noin 140. 

Haemme lisävahvistusta kasvavaan vaihtoautomyyntiimme ja tarjoamme monipuolista työtä kokeneelle vaihtoautomyyjälle sekä ostopäällikölle.

Olet etsimämme automyyjä, jos suhtaudut työhösi tavoitteellisesti ja ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun merkityksen. Sinulla on kokemusta vaihtoautokaupan hinnoittelusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä.

Ostopäälliköltä odotamme vahvaa autoalan kokemusta, eri hankintakanavien hallintaa sekä halua kehittää ostotoimintoja kolmen toimipisteemme Toyota Espoon, Toyota Kaivokselan ja TsushoAUTOn osalta. Olet kokenut hinnoittelija ja valmis itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn. Osaamisesi vahvistaa kaikkia myyntitiimejämme. Arvostamme esimiestaitoja, sillä toimit tarvittaessa myyntijohtajan sijaisena.

Tarjoamme vaihtoautomyyjälle ja ostopäällikölle kilpailukykyiset edut kansainvälisen autotaloketjun palveluksessa, kiinnostavaa ja palkitsevaa työtä sekä vahvan ja innostavan tiimin tuen; henkilöstön työtyytyväisyys vaihtoautomyynnissä 4,3/5.

Hakuaika päättyy maanantaina 29.5.2017 klo 16.00. Tehtävät täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakulomake tästä tai lähetä se osoitteeseen HR@ttnordic.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa myyntijohtaja Thomas Lostedt, thomas.lostedt@ttnordic.fi. Puhelintiedustelut 16.5. klo 10.00-14.00 ja 18.5. klo 10.00-14.00, puhelinnumero 010 851 8106.


Avoimen hakemuksen muihin tehtäviin voit jättää tästä tai lähetä se osoitteeseen hr@ttnordic.fi.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje