EtusivuYhteystiedot › Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

 

Haluatko meille töihin?

Toyota Tsusho Nordic Oy on Toyota Tsusho Corporationin (TTC) tytäryritys. TTC:llä on maailmanlaajuisesti yli 53 200 työntekijää. TTC:n autosektorilla on toimintaa 85 maassa ja työntekijöinä yli 29 500 autoalan ammattilaista. TTC on vahvasti mukana Euroopan autokaupassa, mm. Lontoossa, Prahassa, Moskovassa, Sloveniassa ja Suomessa. Toyota Tsusho Nordic Oy:llä on kaksi Toyota-myymälää, Toyota Espoo ja Toyota Kaivoksela sekä Lexus-myymälä Kaivokselassa. Uusin toimipisteemme TsushoAUTO avattiin maaliskuussa 2016 Espoon Suomenojalla. Henkilökuntaa Suomessa on noin 130. 


Haimme renkaiden kausivaihtajia sekä rengashotellin hoitajaa.
Avoinna olleet tehtävät on täytetty. Lämmin kiitos kaikille hakijoille ja hyvää kevättä.

Customer Care Center hakee tiimiin uutta asiakasneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen

 
Hakijalta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, systemaattisuutta sekä puhelinpalveluosaamista, jossa englannin kielen ja IT:n perustaidot ovat tarpeen. Korjaamotoiminnan tunteminen, tekninen ajattelu sekä Automaster-osaaminen ovat plussaa. Työtä tehdään asiakaspalvelukeskuksessa Suomenojalla. Työvuorot sijoittuvat viikolla pääosin klo 7.00-18.00 välille ja lauantaisin klo 10.00-16.00.

Tarjoamme asiakasneuvojalle kilpailukykyiset edut kansainvälisen autotaloketjun palveluksessa, kiinnostavaa ja palkitsevaa työtä sekä tiimimme tuen.

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Kati Lepistö, kati.lepisto@ttnordic.fi, puh. 010 851 8105, 20.4. klo 9.00-10.00, 23.4. klo 13.00-14.00 ja 27.4. klo 14.00-15.00. Täytä hakulomake mahdollisimman pian tästä. Toimi nopeasti sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 30.4. klo 16.00.

Avoimen hakemuksen muihin tehtäviin voit jättää tästä tai lähetä se osoitteeseen hr@ttnordic.fi.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje