EtusivuYhteystiedot › Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

 

Haluatko meille töihin?

Toyota Tsusho Nordic Oy on Toyota Tsusho Corporationin (TTC) tytäryritys. TTC:llä on maailmanlaajuisesti yli 53 200 työntekijää. TTC:n autosektorilla on toimintaa 85 maassa ja työntekijöinä yli 29 500 autoalan ammattilaista. TTC on vahvasti mukana Euroopan autokaupassa, mm. Lontoossa, Prahassa, Moskovassa, Sloveniassa ja Suomessa. Toyota Tsusho Nordic Oy:llä on kaksi Toyota-myymälää, Toyota Espoo ja Toyota Kaivoksela sekä Lexus-myymälä Kaivokselassa. Uusin toimipisteemme TsushoAUTO avattiin maaliskuussa 2016 Espoon Suomenojalla. Henkilökuntaa Suomessa on noin 130. KORIMEKAANIKKO

Haemme kokenutta vauriokorjaamisen osaajaa korikorjaamollemme. Työpisteesi voi olla Toyota Kaivokselassa tai Toyota Espoossa.

Toivomme hakijalta ammatillista peruskoulutusta ja kokemusta ajoneuvojen korikorjauksista tai vastaavista tehtävistä. Arvostamme pitkäjänteistä ja huolellista työskentelytapaa sekä halua ja mahdollisuutta liikkuvaan työhön eri toimipisteissämme. Jos lisäksi olet kätevä käsistäsi ja asiakaspalveluhenkinen, olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja perehdytyksen, ison autoliikkeen työsuhde-edut sekä nykyaikaisen työympäristön ja modernit työvälineet.

Lisätietoa tehtävästä antaa jälkimarkkinointijohtaja Veli-Pekka Heikkinen puh. 010 851 8109 tai korjaamopäällikkö Tero Koskinen, puh. 010 851 8357.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakulomake tästä tai lähetä vapaamuotoinen hakemus 27.11.2017 mennessä hr@ttnordic.fi  

HUOLTONEUVOJA, KORIKORJAAMO

Haemme autoalalta kokemusta omaavaa henkilöä, jolla on intoa ja osaamista korikorjaamon toimintojen kehittämiseen. Monipuoliseen toimenkuvaan korikorjaamon huoltoneuvojana kuuluvat sekä asiakaspalvelutehtävät että työnjohdon tehtävät.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta korikorjaamon tehtävistä. Hän on lisäksi valmis työnjohdollisiin tehtäviin ja halukas kehittymään työssään sekä tukemaan korikorjaamon toimintojen kehittämistä muuttuvassa toimintaympäristössä. Arvostamme Cabas-käyttökokemusta ja Automaster-järjestelmän tuntemusta. Jos olet lisäksi työssäsi vastuuntuntoinen ja tavoitteellinen asiakaspalvelun ammattilainen, sinulla on hyvät mahdollisuudet tehtävässä menestymiseen.

Työpisteesi voi olla joko Vantaalla tai Espoossa. Tarjoamme monipuolisen työn ja tiimin tuen lisäksi kilpailukykyiset henkilöstöedut ja harrastusmahdollisuudet sekä laajat koulutusmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinointijohtaja Veli-Pekka Heikkinen, puh. 010 851 8109 tai korjaamopäällikkö Tero Koskinen, puh. 010 851 8357.

Täytä hakulomake mahdollisimman pian tästä tai lähetä vapaamuotoinen hakemus 27.11.2017 mennessä hr@ttnordic.fiPaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AUTOMAALARI

Haemme kokenutta automaalaria Toyota Kaivokselaan.

Toivomme hakijalta automaalauksen ammatillista peruskoulutusta, sekä erilaisten pintamaalauksien ja valmistelevien töiden hallintaa. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, sekä pitkäjänteistä ja huolellista työskentelytapaa. Jos olet lisäksi vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Tarjoamme monipuolisen työn ja tiimin tuen lisäksi kilpailukykyiset henkilöstöedut ja harrastusmahdollisuudet sekä laajat koulutusmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinointijohtaja Veli-Pekka Heikkinen, puh. 010 851 8109 ja korjaamopäällikkö Sami Ketomäki, puh. 010 851 8397.

Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen hr@ttnordic.fi 30.11.2017 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Haimme mekaanikkoa Toyota Espoon yleiskorjaamolle:

Tehtävä on täytetty. Lämmin kiitos kaikille hakijoille ja hyvää syksyn jatkoa.Avoimen hakemuksen muihin tehtäviin voit jättää tästä tai lähetä se osoitteeseen hr@ttnordic.fi.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje