EtusivuYhteystiedot › Tietoa yrityksestä

Tietoa yrityksestä

TOYOTA TSUSHO NORDIC OY

Suomeen rekisteröity Toyota Tsusho Nordic Oy (TTN) on Toyota Tsusho Corporationin (TTC) täysin omistama tytäryritys. Vuonna 1948 perustettu Toyota Tsusho Corporation (TTC) on Toyota Groupiin kuuluva monialayritys. TTC:n liikevaihto tilikaudella 04/2017 - 03/2018 oli noin 50 miljardia euroa ja henkilökunnan määrä noin 53 200. TTC:n kaksi suurinta omistajaa ovat Toyota Motor Corporation, 21,7 % ja Toyota Industries Corporation, 11,2 %. TTC:n autotoiminnoilla on liikkeitä 85 maassa, joissa työskentelee noin 29 500 ammattilaista. TTC on voimakkaasti mukana Toyotan vähittäiskaupassa Euroopassa, mm. Lontoossa, Prahassa, Moskovassa, Sloveniassa ja Suomessa. Toyota Tsusho Nordic Oy:n liikkeet ovat Toyota Kaivoksela ja Lexus Kaivoksela Vantaalla sekä TsushoAUTO Espoossa.

TTC on maailmanlaajuinen kauppahuone, jonka liiketoiminta-alueet ovat:

  • Autoryhmä
  • Energia- ja kemikaaliryhmä
  • Metalliryhmä
  • Kone- ja elektroniikkaryhmä
  • Tuotanto- ja elintarvikeryhmä
  • Palvelu-, materiaali- ja kuluttajaryhmä

Haluatko yhteistyökumppaniksemme?

Roolimme Toyota Groupissa on etsiä maailmanlaajuisesti uusia liikeideoita ja yhteistyökumppaneita. Toyota Tsusho Nordic Oy etsii Suomesta yhteistyökumppaneita eri aloilta. Yhteydenotot toimitusjohtaja Mikko Huopalainen puh. 010 851 8101 tai mikko.huopalainen@ttnordic.fi. Halutessasi voit katsoa lisää omistajastamme alla olevista linkeistä:


Toyota Tsusho Corporation
Toyota Tsusho Europe

Laskutusosoite:
Toyota Tsusho Nordic Oy,
Viite: tilaaja/osasto
PL 30
02201 Espoo
Verkkolaskutunnus / OVT-tunnus: 003722249501, Basware Oyj

Riita-asiat:
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Luottokelpoisuus ja luotettavuuus:

Suomen Vahvimmat

Toyota Tsusho Nordic Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje