EtusivuHuolto ja palvelut › Korjaus- ja huoltopalvelut

Korjaus- ja huoltopalvelut


Toyota-huoltomme Toyota Espoossa, TsushoAUTO Suomenojalla ja Toyota Kaivokselassa pitävät huolta sinusta ja autostasi

Osaavien Toyota-mekaanikkojen asiantuntemista ylläpidetään ja kehitetään jatkuvalla koulutuksella. Korkea ammattitaito yhdistettynä merkkikohtaisiin erikoistyökaluihin ja alkuperäisiin Toyota-varaosiin mahdollistavat hyvän lopputuloksen haastavimmissakin tehtävissä. Hybridiakkuturvan voimassaolon varmistat huollattamalla autosi meillä. 


Korikorjaamopalvelut Toyota Espoossa ja Toyota Kaivokselassa
Korikorjaamomme asiantuntevilta huoltoneuvojilta saat opastuksen kolariasioiden käsittelyssä. Teemme kustannusarviolaskelmat vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas -järjestelmällä. Avustamme myös vahinkoilmoituksen teossa. Vauriotarkastusaika korjaamollamme on maanantaista torstaihin klo 10.00 - 14.30. Näin vältät ruuhkaisimman ajan ja tapauksesi käsittely etenee jouhevasti. Nykyaikaiset korikorjauslaitteet, ammattitaitoiset tutkinnon suorittaneet korimekaanikot, sekä alkuperäiset varaosat varmistavat korjauksen onnistumisen.
Kolarikorjaukseen kuuluu tarvittaessa myös turvalaitteiden ja turvatyynyjen toiminnan varmistaminen korjauksen jälkeen. Toyota-turvalaitteiden tarkastukset voi tehdä vain valtuutettu Toyota-korikorjaamo.

Maalauspalvelu
Maalauspalvelut toteutamme joko itse Toyota Kaivokselassa tai luotettavien alihankintamaalaamoiden kautta. Oleellista on, että maalarit ovat pitkänlinjan ammattilaisia, jotka toimivat Toyota Motor Companyn ohjeistusten mukaan. Näin takaamme sinulle aina varmasti sopivimman korjaussävyn ja valmistajatehtaan viimeisimmän tietämyksen korjausmaalauksesta.

Pikahuoltomme palvelee nopeasti TsushoAUTO Suomenojalla  ja Toyota Kaivokselassa
Kun autosi kaipaa välitöntä huolenpitoa, aja pikahuoltoomme ja ota yhteys suoraan pikahuolto-mekaanikkoon. Pikahuoltomekaanikkomme hoitavat pienet huollot ja korjaukset kuten öljynvaihdot, rengastyöt, polttimoiden- ja jarrupalojen vaihdot sekä pienemmät määräaikaishuollot odottaessasi.

Toyota Aktiivi Huolto – yli 6-vuotiaiden Toyota-autojen edullinen merkkihuolto
Auton asiallinen huolto ja kunnossapito kannattaa aina, sillä näin auton ominaisuudet säilyvät alkuperäisellä tasolla ja jälleenmyyntiarvo korkeana. Toyotan Aktiivi Huolto on erittäin kilpailukykyisellä hinnalla yli 6 vuotta vanhoille autoille tehtävä Toyota-merkkihuolto. Siinä Toyotasi huolletaan valmistajan tarkoittamalla tavalla ja aidoilla Toyota-tehdasosilla.

Toyota Aktiivi Kunnostus puolestaan on aidoilla Toyota-osilla tehty, juuri sinun autollesi hinnoiteltu, perusteellinen kunnostustoimenpide.

Sijaisauto huollon ajaksi; Toyota Espoo Rent, TsushoAUTO Suomenoja Rent ja Toyota Kaivoksela Rent
Jos autosi jää huoltoon, liikkuminen ja asioiden normaali hoito vaikeutuu. Tuodessasi autosi meille huoltoon voit käyttää edullista tai huoltosopimuksestasi riippuen jopa maksutonta Toyota Rent -vuokra-autopalvelua, ja samalla pysyt liikkeellä. Saat vuokra-auton käyttöösi kätevästi tekemällä varauksen jo huoltoa tilatessasi. Tutustu Toyota Rent sivuihin >

Sijaisauto vahinkotapauksissa
Kun tuot autosi meille korjattavaksi vahinkotapauksessa, Toyota Rent toimittaa sinulle tarvittaessa korvaavan ajoneuvon. Autamme ja neuvomme tarvittavien asiapapereiden täytössä. Saat meiltä myös asiaan kuuluvan käyttötarveselvityksen vakuutusyhtiötä varten, jonka voit myös tulostaa tästä. Tarvitset myös vastapuolen vakuutusyhtiön luvan sijaisauton käyttöön.
Korvattavan ajoneuvon on oltava kooltaan samanlainen kuin oma autosi. Vakuutusyhtiö ei korvaa polttoainekuluja eikä omavastuun pienennystä.

Varaa huolto verkossa Toyota Espooseen, TsushoAUTO Suomenojaan  tai Toyota Kaivokselaan
Merkkikorjaamossa säännöllisesti huollettu auto varmistaa Sinulle ajamisen nautinnon ja pidentää autosi ikää. Huollon yhteydessä suoritamme myös mahdolliset kampanjatarkistukset.

Varaa huoltosi tästä >
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje