EtusivuUudet autot › Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.Tule käymään ja esittelemme sinulle paremman tien uuden auton hankintaan. Saat auton itse valitsemallasi kiinteällä kuukausierällä. Maksat vain käytöstä. Halutessasi kuukausierä sisältää myös Huolenpitosopimuksen, joka kattaa määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset. Näin tiedät autoilun kustannukset etukäteen ja hallitset niitä yhdellä samansuuruisella kuukausimaksulla.

Sopimuskauden lopussa päätät vaihdatko, pidätkö vai palautatko autosi. Jos päätät palauttaa auton, saat siitä vähintään taatun hyvityshinnan.  Luonnollisesti voit myös myydä auton taattua hyvityshintaa kalliimmalla, tällöin voit pitää loppuvelan yli jäävän summan tai käyttää sen käsirahana uuteen autoon. Mikäli haluat pitää autosi sopimusajan jälkeen, voidaan suuremmasta viimeisestä erästä tehdä uusi osamaksusopimus.

Toyota Jousto -sopimus ei sido sinua, vaan voit myös vaihtaa autosi ennen sopimuksen loppua. Alkuun pääset pienellä käsirahalla. Vaihtoehtoisesti käsirahana voi toimia myös nykyisestä autostasi saamasi vaihtohyvitys tai osa siitä, jolloin pidät ylijäävän osan rahoista itselläsi.

Toyota Jousto -sopimuksen saat helposti ja nopeasti meiltä. Voit aloittaa tutustumalla Toyota Jousto -laskuriin, jolla voit valita itsellesi sopivan auton, käsirahan ja kuukausierän. Ottamalla sen jälkeen yhteyttä meihin voimme katsoa yhdessä, kuinka löydämme sinulle paremman tien uuteen autoon. 

  • Toyota Jouston saa uuteen Toyota-henkilöautoon.
  • Sopimusaika voi olla 2, 3 tai 4 vuotta.
  • Toyota Jousto -sopimuksessa viimeinen osamaksuerä on muita suurempi, tämä mahdollistaa normaalia pienemmät kuukausierät.
  • Toyota Rahoituksen takaama taattu hyvityshinta on aina vähintään viimeisen osamaksuerän suuruinen, tämä mahdollistaa auton palauttamisen sopimuksen lopussa.
  • Voit myös maksaa viimeisen suuremman erän osamaksulla ja pitää Toyota Joustolla hankkimasi auton.

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje